FOR POKKER..!

Manglende konsekvens når vi taler om CBD-olie


CBD-olie er ubrugeligt som rusmiddel. Alligevel overvejer de danske myndigheder at gøre CBD-olie til medicin! Hvis plantesaft fra en urt, der vokser frit i naturen, skal gøres til medicin, så er der mange andre produkter der vokser i naturen, der også bør gøres til medicin. Hvor er logikken?

Der er absolut ingen rationel fornuft i de danske myndigheders tilgang til udtræk af helt naturlig plantesaft fra Hemp planten!

Underligt nok, er det nemlig ikke tilladt at benævne goderne ved at indtage CBD-olie, men til gengæld er det tilladt at fortælle om fordelene ved at indtage alle mulige andre produkter der sjovt nok også kommer til os fra naturens side!

Hvor er logikken?

Her er et par eksempler af hvad der er tilladt, at skrive om virkninger af grøntsager, bær og frugter...:

                                                                                      o o o

Jordbær: Jordbær kan hjælpe med at spile arterierne ud, modvirke åreforkalkning, sænke kolesterol, reducere blodtrykket og andre hjertekar-problemer. Bare to ugentlige portioner af jordbær eller blåbær ser ud til at mindske risikoen for at få sygdommen som ingen ønsker sig, Parkinsons. (Ref.: Klog Kost)

                                                                                      o o o

Hvidløg: Allicin, som er det mest virksomme stof i hvidløg, har antibakterielle egenskaber, idet det blokerer bakterieenzymer og derved hæmmer bakteriens ubehagelige effekter. Så spis masser af hvidløg. (Ref.: Detsundeliv.dk)

                                                                                      o o o

Citrusfrugter: For at forhøje dit indtag af C-vitaminer, kan du med fordel spise flere citrusfrugter. Drik appelsinjuice til din morgenmad, spis en halv grape, spis årstidens lækre klementiner. Hvis du er ryger, skal du især sørge for at få godt med C-vitaminer. Rygning øger din risiko for at blive syg og også din krops behov for det beskyttende C-vitamin. (Ref.: Detsundeliv.dk)

                                                                                      o o o

Rødbedesaft: Rødbedesaft er naturens egen EPO. De fleste præstationsfremmende midler er blevet forbudt af myndighederne, fordi de skævvrider konkurrencen og er usunde for kroppen. 

Mens flertallet af de forbudte produkter er fremstillet kunstigt, findes der i naturen mindst et lovligt middel, som med dokumenteret effekt booster din evne til at løbe, cykle eller svømme hurtigere, nemlig rødbedesaft. (Ref. Ekstra Bladet)

                                                                                      o o o

Frugt og bær: er en utrolig kilde til antioxidanter. Blå druer er fantastiske, fordi de indeholder antioxidantet resviratrol, der er godt mod forhøjet blodtryk, kræft, hjertesygdomme og sukkersyge, siger læge, sundhedsforsker og radiodoktor Carsten Vagn-Hansen

                                                                                      o o o

Ingefær: indeholder en række vitaminer og antioxidanter, der har vist sig vigtige mod blandt andet tarmkræft, diabetes, hjertekarproblemer og fertilitet (Ref.: KlogKost)

                                                                                      o o o

Olivenolie: Olivenolie og dens olivensyre har alle dage været kendt for at nedsætte det farlige kolesterol og risikoen for hjerte-kar-sygdomme. (Ref.: Alt.dk)

                                                                                      o o o

Hampefrøolie: er en must-have til din krop, hvis du vi have et højt indhold af omega-3, gammalinolensyre (GLA) og en olie, dine smagsløg ikke vrænger på næsen af….Den lette olie trænger hurtigt ind i huden og er velegnet til pleje af tør og sart hud (Ref.: Urtekram)

                                                                                      o o o

Aloe Vera: Aloe Vera er en velkendt adaptogen plante. Det betyder, at den øger kroppens naturlige evne til at tilpasse sig ydre ændringer og modstå sygdom. Aloe Vera hjælper på din fordøjelse. Aloe Vera er god som detoxing. Aloe vera styrker immunforsvaret. Aloe Vera er godt for huden. Aloe Vera hjælper til at reducere inflammation. (Ref.: Costume)Natur er natur og den bør være fri for alle! Vil myndighederne, i givet fald handle logisk og gøre alle ovenstående produkter til medicin, så vi fremover skal købe mange af vores grøntsager, bær og frugter på apoteket, men naturligvis først efter en recept fra en læge?


Fordelene ved CBD-olie er mange. Rigtigt mange. Desværre er det ikke tilladt at fortælle om dem. Der er nemlig ikke evidens* for virkningen af CBD-olie - i Danmark!

Set i dét lys, er det så ikke underligt, at amerikanerne helt tilbage i 2001 tog patent på Cannabinoider, netop pga. virkningerne?

Link til patent:

http://patft.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO1&Sect2=HITOFF&d=PALL&p=1&u=%2Fnetahtml%2FPTO%2Fsrchnum.htm&r=1&f=G&l=50&s1=6630507.PN.&OS=PN/6630507&RS=PN/6630507


Lad os i fællesskab arbejde sammen på fornuftens side. CBD-olie er ubrugeligt som rusmiddel, men har en masse andre gode egenskaber. Find dem selv på diverse hjemmesider. Søg f.eks. på "Fordele ved CBD" og husk venligst 2 ting når du søger

1).  CBD-olie er IKKE medicinsk cannabis! CBD-olie indeholder generelt meget små mængder af THC

2). Vores CBD-olie er baseret på Nano3 medical grade Hemp extract granulat som er 99.8% rent. Det er unikt og indholdet af THC er 0%, så kørekortet er aldrig i fare :-)


Med venlig hilsen


Karin & Leif Dalby-Frandsen


* Evidens: vished om, at et bestemt fænomen, er en umiddelbar kendsgerning som man ikke behøver argumentere for eller bevise.