HYDROGENTERAPI H2

Ved du hvor vigtig Hydrogen (H2) er for din krop?


Inhalering af Hydrogen booster din krop med

de mindste antioxidanter der findes.


Molekylær Hydrogen (H2) er en naturlig

antioxidant, der blandt andet produceres i

kroppen og i naturlige fødevarer – OG det er

den mindste og den kraftigste antioxidant

der findes i universet.


Det betyder, at antioxidanten Hydrogen  kan trænge helt ind i mitokondrierne i blandt andet hjernen, hvor ingen andre antioxidanter kan nĂĄ ind!


Dit immunforsvar er en gruppe af celler og molekyler, og omkring 70-80% af immunforsvarets celler befinder sig i dine tarme!


Desværre producerer langt de færreste mennesker i dag tilstrækkeligt med molekylær hydrogen til at sikre en sund krop i et moderne samfund.
En sund og velfungerende krop kan producere ca. 12 liter Hydrogen i døgnet, men så skal du leve meget sundt - og hvem gør det?.

Derfor er det en god idé at booste sin krop psykisk og fysisk ved at tilføre Hydrogen.


Når du inhalerer molekylær hydrogen, vil du få mange flere antioxidanter i dine tarme, end du nogensinde kan nå at spise dig til. Hydrogenterapi kan som antioxidant sænke niveauet af oxidativ stress i dine celler. Oxidativ stress i cellerne er en stor medvirkende faktor til en lang række fysiske og psykiske udfordringer. Derfor kan hydrogenterapi blandt andet booste humøret og energiniveauet samt forbedre din generelle sundhed og velvære – heriblandt en bedre søvn og fordøjelse samt styrkelse af immunforsvaret.


Hydrogenterapi skaber balance i kroppen samt en forbedring af kroppens naturlige funktioner, som du vil kunne mærke. Derfor er hydrogenterapi også velegnet til præstations- og restitutionsoptimering.

Sessionen varer en time, hvor du inhalerer 600ml molekylær hydrogen (H2) og 300ml ren ilt (O). AltsĂĄ 36 liter Hydrogen og 18 liter ren ilt pĂĄ Ă©n time! 

Hvem er det til?

Hydrogenterapi er velegnet til alle, der ønsker at optimere deres generelle sundhed og velvære. Hydrogenterapi er en oplagt behandling, hvis man ønsker at få mere overskud, bedre humør og sænke stressniveauet. Derudover er hydrogenterapi særligt velegnet til sportsudøvere, der ønsker at forbedre og fremskynde restitution og præstationsoptimere.


1 time 150 kr


Klippekort 10 timer 995 kr.


Hvordan foregĂĄr det?


Du kommer i klinikken. Du fĂĄr en dejlig

TV-lænestol og et tæppe over dig - hvis

du ønsker det.


Herefter fĂĄr du udleveret dit eget private

næsestykke, som på billedet, hvorefter

Hydrogenmaskinen tændes og de

livgivende antioxidanter strømmer ind i din

krop.

Hydrogen optages både i næsevæggen når

du ĂĄnder ud og i lungerne nĂĄr du ĂĄnder ind.

SĂĄ fĂĄr du fred i en time, hvor du kan snuppe dig en "morfar".

Forvent rumlen i maven efter et stykke tid.


Næsestykket får du udleveret og det skal du medbringe næste gang.